[h=2]"Günün 3 büyük rüyası" özel ekinde Drogba ile ilgili kehanetlere de yer veren Fransızların ünlü spor gazetesi, dönüş tarihini bile açıkladı: 22 Temmuz[/h]Başkan Ünal Aysal'ın sözleşmesini uzatmak için ikna turlarına çıktığı Didier Drogba konusunda Fransa'dan can sıkıcı bir iddia geldi... Ülkenin önemli sporgazetelerinden L'Equipe, 2003-04 sezonunda formasını giydiği Marsilya'da hiçbir zaman unutulmayan Fildişili yıldızın, ayrılığının 10'uncu yılında Marsilya'ya döneceğini ileri sürdü.
MARSİLYA FORMALI RESMİ İLE TWITTER'DA
Gazetenin "Günün 3 büyük rüyası" özel ekinde hakkında kehanetlerde bulunulan tecrübeli santrforun 22 Temmuz 2014'te dönüş imzasını atabileceği belirtildi. İddia, Didier'in Marsilya formalı resmiyle L'Equipe'in resmi twitter hesabından da duyuruldu.
BURADA MUTLU
Yönetici Emir Sarıgül ise, "Drogba, çok iyi bir dostum.Galatasaray'dan ayrılma gibi bir gündeminin olduğunu zannetmiyorum. Drogba'nın burada mutlu olduğunu biliyorum" dedi.
MARSİLYA FORMALI RESMİ İLE TWITTER'DA
Gazetenin "Günün 3 büyük rüyası" özel ekinde hakkında kehanetlerde bulunulan tecrübeli santrforun 22 Temmuz 2014'te dönüş imzasını atabileceği belirtildi. İddia, Didier'in Marsilya formalı resmiyle L'Equipe'in resmi twitter hesabından da duyuruldu.
BURADA MUTLU
Yönetici Emir Sarıgül ise, "Drogba, çok iyi bir dostum.Galatasaray'dan ayrılma gibi bir gündeminin olduğunu zannetmiyorum. Drogba'nın burada mutlu olduğunu biliyorum" dedi.