İşletme Lisans Programı

OneBlooD

Süper Moderatör
İşletme Lisans Programı;

Örgün eğitim fırsatı bulamayan, kendini işletmecilik alanında geliştirmek isteyen bireylere, işletme yönetimi ve idaresi konularında yeterlilik kazandırmayı, Eğitim alanlara çağdaş bilgilerle donatılmış girişimci ruh kazandırmayı, Kamu ve özel sektöre eğitimli yönetici ve meslek elamanı yetiştirmeyi, Ticaret ile uğraşan ve işletmecilik konusunda kendisini eğitmek isteyen kişilere eğitim vermeyi amaçlayan İşletme Lisans programından mezun olan öğrenciler işletme ve onun fonksiyonları (üretim, yönetim, pazarlama ve finansman vb.), işletme yönetimi ve idaresi konularında yeterlilik kazanacaktır.

Ayrıca, program mezunları, özel sektör kuruluşlarında her kademede yöneticilik, kamu sektöründe ise müfettişlik, hesap uzmanlığı, kontrolörlük vb. görevler yanında işletmelerin çeşitli departmanlarında meslek elemanları ve yönetici olarak çalışma imkânına sahiptirler. Bağımsız iş kurabilme nitelikleri kazanan bölüm mezunlarının serbest muhasebeci ve mali müşavir olarak da çalışmaları mümkündür. Aynı zamanda ticaretle uğraşan, esnaf, tüccar ve sanayiciler, profesyonel hizmet sunucuları işletmelerini yönetme konusunda gerekli eğitime sahip olacaktır.

İşletme Lisans Programı Müfredatına ulaşmak için tıklayınız.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Son kaynaklar

Forum istatistikleri

Konular
2,554
Kullanıcılar
868
Son üye
TommyUsesk