İlk Dersimiz Tayyip'i Okumak!

Emirhan

New Member
Okula yeni başlayan minikler ilk önce Ata’yla tanışırlardı. Ama dün karşılarında ilk önce Başbakan Erdoğan’ı gördüler.

“60 aylık çocuk okula gider mi, gitmez mi” tartışmalarıyla girilen yeni eğitim-öğretim yılında, dün ilk ders zili 60-72 aylıklar için çaldı. 30 bine yakın minik, yanında anne ve babasıyla birlikte okul yolunu tuttu.
ÇOCUK PARKI GİBİ
Okullar çocuk parkına döndü. Bazı minikler gözyaşları içinde ailesinden ayrılmak istemedi. Kimi “Ben okula gitmem” diye bağırdı, kimi “Evimi özledim. Seneye gelelim” diye ağladı. Veliler sınıflara girdi.
RESİMLİ MEKTUP
Ama çocuklar en büyük şoku, sıralarına oturduklarında yaşadı. Çünkü karşılarında, Erdoğan’ın kocaman resmini koydurttuğu mektubu vardı. Okuma-yazma bilmeyen çocuklar, fotoğraftakini Atatürk zannetti.

haber:sozcu.com

'İlk dersimiz Tayyip'

Bu fotoğraf karesi 66 aylıkların ilk gününden...

Çocukların sıralarının üzerine birer tane büyük boy bir poster yerleştirilmiş. Posterdeki kişi ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan başkası değil.

Recep Tayyip Erdoğan'ın okul fotoğrafının büyük boy basılıp ilk gün çocukların önüne konulması tartışma yarattı. Daha önce okullarda böyle bir uygulamaya hiçbir parti döneminde rastlanmadı. Daha okula yeni başlayan çocuklara mektup gönderen başbakan, mektubun üst kısmınada kendi posterini koymayı unutmadı. 66 aylık çocuklar daha ilk günden başbakanla tanışmış oldu.

Sözcü Gazetesi de bu fotoğrafı manşetine taşıdı.(MUT)

res:sansürsüzhaber.com

Forum İstatistik

Konular
2,636
Kullanıcılar
865
Son üye
r69karahan

Bağlantılar

Açıköğretim Ders Notları
Kadın