Güz dönemi kayıt yenileme işlemleri nasıl yapılmaktadır?

Açıköğretim

Süper Moderatör
Güz dönemi kayıt yenileme işlemleri nasıl yapılmaktadır?

Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakülteleri dönemlik-kredili bölüm/programlara kayıtlı öğrencilerin (İngilizce Öğretmenliği ve Okulöncesi Öğretmenliği Lisans Programları dâhil) 2012-2013 öğretim yılı güz dönemi kayıt yenileme işlemleri “Ders Ekle-Sil İşlemi” ile “Kayıt Yenileme Bedelinin Bankaya Ödenmesi” olmak üzere iki aşamalı olarak gerçekleştirilecektir.

Kayıt yenileme tarihleri basında, AÖF bürolarında ve www.anadolu.edu.tr adresinin “Açıköğretim” bölümünde yer alan “Duyurular” ile “Akademik Takvim” kısımlarında duyurulmakta, ayrıca öğrencilerin adreslerine kayıt yenileme sürecini açıklayan mektup postalanacaktır. Buradan mektup örneğine ulaşabilirsiniz.

2012-2013 Öğretim Yılı Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakülteleri Dönemlik-Kredili Bölüm/Programlara Kayıtlı Öğrencilerin Güz Dönemi Kayıt Yenileme Tarihleri

Öğrenciler, http://kayit.anadolu.edu.tr internet başvuru sitesinin ana sayfasındaki “Kayıt Yenileme” bölümüne T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yapıp, ders ekle-sil işlemini gerçekleştireceklerdir.

Ders ekle-sil işlemi üç basamaktan oluşmaktadır. En son basamakta mutlaka onay vermeniz gerekmektedir. Yaptığınız ders ekle-sil işlemini onaylamadığınız takdirde, ders ekle-sil işleminiz geçersiz sayılacaktır. Bu durumda Fakülte tarafından atanan dersleri kabul etmiş sayılırsınız. Birden fazla ders ekle-sil işlemi yapan öğrencilerin, en son onayladığı ders ekle-sil işlemi geçerli olacaktır ve banka ödeme bilgileri buna göre oluşacaktır.

Kayıt yenileme işlemleri hakkında detaylı bilgi edinmek için 2012-2013 Öğretim Yılı Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakülteleri Dönemlik-Kredili Sistem Güz Dönemi Kayıt Yenileme Kılavuzu’nu inceleyebilirsiniz. Kılavuza erişmek için buraya tıklayınız.

Forum İstatistik

Konular
2,636
Kullanıcılar
865
Son üye
r69karahan

Bağlantılar

Açıköğretim Ders Notları
Kadın