2013 – 2014 Güz Dönemi Arasınavı Sınav Giriş Yerleri Açıklandı

Admin

Administrator
Yönetici
14 – 15 Aralık 2013 tarihinde yapılacak olan güz dönemi arasınavı için sınava gireceğiniz yeri belirten sınav giriş belgeleri öğrenci sayfalarınızda yayımlandı.
Sınava 2 haftadan az bir zaman kaldı. Sınava henüz çalışmaya başlamamış olanlar için aşağıdaki konumuzu önerebiliriz. Özellikle sınava ilk defa girecekler için oldukça faydalı bir makaledir. Sınava girmeden önce en az bir kez okumanızı şiddetle tavsiye ediyoruz :)

Açıköğretim ara sınavlarına çalışma teknikleri ve taktikleri: 2013 - 2014 Arasınav Ders Çalışma ve Sınav Teknikleri | Açıköğretim - Aof Çıkmış Vize, Final, Bütünleme Sınav Soruları, Açıköğretim Bilgileri

Öğrenci Sayfanız: https://login.anadolu.edu.tr/login.aspx

Sınava Girebilmek için yanınızda aşağıdaki belgeleri bulundurmanız gerekiyor:
1. Sınav Giriş Belgesi (bu belge-renkli veya siyah-beyaz olabilir)
2. Öğrenci Kimlik Kartı veya Öğrenci Tanıtım Kartı veya sınavda geçerli öğrenci kimlik belgesi.
3. Nüfus Cüzdanı, Sürücü Belgesi, Pasaport veya bunlara eşdeğer kimlik belgesi.
Not: Giriş belgelerinizin çıktısını aldığınızda tüm kenar çerçevelerinin göründüğünden emin olunuz.

Sınav Giriş Belgesini Nasıl Alabilirim?

Sınav giriş belgeleri öğrenci sayfanızda yayımlanmaktadır. Aşağıdaki linkte tıklayarak öğrenci sayfanıza tc kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yapın. Ardında resimde görüldüğü kısımdan sınav giriş belgesi kısmına tıklayarak yazıcıdan çıktı alın.
Öğrenci Sayfanız: https://login.anadolu.edu.tr/login.aspx

Diğer Sınav Tarihleri: 2014 Açıköğretim Sınav Tarihleri | Açıköğretim - Aof Çıkmış Vize, Final, Bütünleme Sınav Soruları, Açıköğretim Bilgileri

SINAVA GELİRKEN YANINIZDA BULUNMAMASI GEREKENLER

Aşağıdakilerden herhangi birinin, kapalı durumda olmasına rağmen yanınızda bulunduğu tespit edildiğinde sınavınız geçersiz sayılacaktır.
1. Cep telefonu, telsiz, çağrı cihazı vb. iletişim araçları.
2. Dersle ilgili her türlü kitap, not vb.
3. Fotoğraf makinesi, kamera vb. görüntü kaydetmeye yarayan cihazlar.
4. Databank, taşınabilir bilgisayarlar vb. veri depolamaya elverişli elektronik cihazlar.
5. Ruhsatlı veya ruhsatsız her türlü silah

ÖNEMLİ UYARILAR

1. Kimlik kontrolleri, üst arama ve salona yerleştirme işlemlerinin zamanında tamamlanabilmesi için sınav saatinden bir saat önce sınava gireceğiniz binanın kapısında hazır bulununuz.
2. Sınava 15 dakikadan daha fazla gecikenler sınava alınmayacaktır. Sınav başladıktan sonraki ilk 15 dakika içinde, sınava geç kalan öğrenciler, Bina Sınav Sorumlusunun yazılı izin vermesi halinde sınava alınacaktır.
3. Yumuşak uçlu siyah yazan birkaç kurşun kalem ve iz bırakmadan silen silgi yanınızda olmalıdır. (Cevap Kağıdına siyah kurşun kalem dışında bir kalemle yapılacak işaretlemeler okutulamamaktadır.)
4. Öğrenci ve sınav hizmetleri için http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresini kullanabilirsiniz.
5. Öğrenci Kimlik Kartı veya Öğrenci Tanıtım kartınızı henüz almamışsanız, bağlı olduğunuz büronuzdan alınız.
6. Sınav sırasında hesap makinesi kullanılabilir. Ancak, alfabetik tuş takımı bulunan hesap makineleri (Databank, taşınabilir bilgisayarlar vb. özel elektronik cihazlar) kullanılmayacaktır.
7. Kıtalarından izinli olan er-erbaşlar dışında, resmi kıyafetle sınava girilmeyecektir.
8. Sınava gireceğiniz binayı sınavdan en geç bir gün önce görünüz.

Forum İstatistik

Konular
2,637
Kullanıcılar
866
Son üye
halilaga77

Bağlantılar

Açıköğretim Ders Notları
Kadın